woensdag 26 september 2018

Woensdag 26/09/2018

Vandaag sliepen we tot 8u. Dat was dan ook nodig. Na het ontbijt was het tijd voor de klas. Dat is niet zomaar een klas maar een echte bosklasklas: in de gang, in de kinderhoek, in de bar...het kan allemaal! 

Nadien stonden 5 gidsen ons op te wachten om de heide te leren kennen met zijn hoekjes en kantjes. Beenbreek, dophei, struikhei, gagel, mierenhoop, paddenstoelen, kikkers, pijpenstrootje,... we kunnen er een opstel over schrijven (en moeten dat ook doen). 

Na deze tocht konden we nog eens boterhammen eten en vlogen we met pyjama  en al ons bed in. Tijd voor een siĆ«sta!  
Met veel kabaal werden we gewekt door de heksen en politie. We wisten niet wat er aan de hand was, maar blijkbaar gingen we een superleuk bosspel spelen. De rode tegen de blauwe ploeg en we moesten om ter meeste geld smokkelen. 

Nadien konden we eens genieten van een lange speeltijd in de speeltuin van de bosberg. Wat roken we plots? Mmm.... fish and chips met rauwkost. 

Na een lekker ijsje tijd voor het letterspel! Bij elke verstopte juf moesten we een opdracht uitvoeren. Met de verdiende letters moesten we om ter snelste KASTANJE vinden. Wat een spannende zoektocht. 

Om 21u00 was ons pijpje uit maar kropen we moe maar voldaan ons bedje in.

Tot morgen voor nog meer plezierige verhalen!










1 opmerking:

  1. wat een leuke avonturen daar !! Ik kan niet wachten om alle verhalen te horen, nog veel plezier !

    BeantwoordenVerwijderen