dinsdag 25 september 2018

Dinsdag 25/09/2018

Dag 2 startte met een opgewekt muziekje om 7u30. De meesten waren al wakker, ongeveer vanaf 6u30 :-)
Bij het ontbijt moesten we een picknick maken voor onze dagtocht. Sandwiches, een koek, een appel, ... dat gaat smaken!

Juf Tine organiseerde een actief ganzenbordspel en was versteld van de snelheid waarmee de opdracht werd afgerond. De imker kwam vertellen over het bijenleven en de kinderen hingen aan zijn lippen.

Dan konden we aan onze fameuze wandeling beginnen onder de stralende zon. Na veel gezeur en geklaag of het nog ver was, waar we heen gingen en of we nu echt ook nog eens zover terug moesten, bereikten we het zwemparadijs hengelhoef.
Het was hier fantastisch voor alle kinderen van de eerste seconde tot de laatste minuut. Zelfs de kinderen met waterangst gleden van (bijna) alle glijbanen naar beneden. De terugtocht ging sneller dan verwacht, maar we hadden dan ook veel te vertellen over onze ervaringen in het zwembad.

Uitgehongerd en ongelooflijk moe bereikten we de bosberg. Het avondmaal bestond uit tomatensoep, rijst met kip,  gestoomde groenten en nog een dessertje.

Tijd om ons op onze kamer klaar te maken voor de beruchte of is het beroemde miss -en mister bosbergverkiezing. In verschillende proeven streden de kinderen voor deze titel. Het was een avond vol plezier en de winnaars zijn... voor ons een weet, voor jullie een raad!

Slaapwel!










Geen opmerkingen:

Een reactie posten